AUTO’S A tijdens het NIERSTICHTING WEEKEND zondag 13 oktober 2019

Geplaatst op 8 oktober 2019 | 21:21

We naderen voor de meeste klassen alweer de laatste race van dit seizoen en we willen de (aller)laatste race dan ook op ons thuiscircuit houden.

Daarna hebben we pauze tot april. Dus wel nog even meepakken die laatste wedstrijd!

Maak vooral je oude banden op zodat je daarna weer met een schone lei kan beginnen. Of je kunt ook meerijden in het WEK. Daar komen de racers uit alle series bij elkaar voor twee wedstrijden van 4 uur op Coircuit Zandvoort. De eerste race, de Zandvoort 500 vindt plaats op 3 november a.s. en dit zal dan echt de laatste race zijn op het huidige circuit.

Het tijdschema voor zondag 13 oktober tref je hier aan. Zoals gebruikelijk het laatste weekend, hebben we het inschrijfgeld met € 2.- verhoogd voor de collectebus van de Nierstichting. Dus stop ook nog wat losse muntjes in je zak.

De prijsuitreiking zal plaats vinden op het podium en ook de ”kampioenen” van 2019 zullen in het zonnetje worden gezet. Ga dus niet direct na je eigen wedstrijd weg en vier dit finale weekend mee.

Op zaterdagavond 12 oktober vanaf ongeveer 19.00 uur willen we inschrijven en keuren tot uiterlijk 21.00 uur. Kom je eerder op de dag aan en hebben de TC’ ers tijd, dan kun je je auto alvast ter keuring aanbieden.

Tot zondag!

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
AIM MyChron Light Laptimer
Te koop; AIM My Chron Light Laptimer. Geheel compleet en werkend...zie foto's
Telefoon 0413 350911 of 0651 125928
» lees verder