De kalender voor 2020 is klaar.

Geplaatst op 24 december 2019 | 18:02

Ieder jaar weer heel veel werk

Want we staan niet bovenaan in de voedselketen. Die begint met F1 en die bepaalt als eerste. Daarna de grote professionele organisaties. Maar we zijn uiteindelijk zeer goed geslaagd met de dagen. We kijken natuurlijk met spanning af naar de bouw van de nieuwe bochten op ons huis circuit Zandvoort. We kunnen niet wachten om weer de eerste rondjes op de baan te kunnen rijden. Volg vooral de ontwikkelingen op de verschillende sites. De baan wordt er vrijwel zeker veel beter van. Heel spannend.
 
Natuurlijk wordt de baan duurder, maar we krijgen ook meer. Het inschrijfgeld gaat van € 250 naar 290 voor een sprint evenement. We denken nog steeds heel redelijk. Volgens ons kan je daar nergens voor terecht op een gerenommeerd circuit. De pitboxen gaan van 100 naar 150. Maar ze worden ook veel groter. Er komt ca 8m bij, ofwel ca een halve pitbox. Dat betekent wat meer combineren, samen in de box. Of wel extra gezelligheid en in z’n totaliteit veel meer ruimte.
 
We zien het seizoen met veel vertrouwen tegemoet. Vergeet niet om de komende dagen plannen te maken met elkaar. Hou rekening met Endurance. Teamsport voor individualisten. 
 
Wij wensen Julie prettige Kerstdagen en een heel goed Nieuwjaar. 
 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
AIM MyChron Light Laptimer
Te koop; AIM My Chron Light Laptimer. Geheel compleet en werkend...zie foto's
Telefoon 0413 350911 of 0651 125928
» lees verder