Racing Expo Leeuwarden

Geplaatst op 20 januari 2020 | 19:03

START '84 autosportmagazine heeft als doel de Nederlandse autosport bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen en vraagt hiervoor ook uw medewerking.

Op zaterdag 22 en zondag 23 februari vindt weer de grootste Auto- en Motorsport, Designbeurs van Nederland plaats ‘Racing EXPO’ in het WTC gebouw te Leeuwarden. Dit is het enige en meest toonaangevende allround autosportevenement van de Benelux en al ruim 10 jaar een niet te missen begrip!

Racing EXPO in Leeuwarden is continu op zoek naar unieke input en belevingsmomenten voor de autoliefhebber.
In februari 2020 is START ’84 autosportmagazine aanwezig in de grootste hal van dit evenement, op een manier die niemand kan ontgaan.

START ‘84 autosportmagazine heeft een niet te missen stand van 600 m2 op Racing EXPO in Leeuwarden.

Dit zal het episch centrum gaan worden van de Nederlandse autosport in de breedste zin van het woord. De place to be voor de gepassioneerde autosportliefhebber van race-, rally, karting, Dakar en autocross.

Voor onze stand tijdens Racing Expo is START ‘84 op zoek naar de mooiste race-, rally-, autocrossauto’s, Dakar voertuigen en karts van dit moment. Dus heeft u een raceauto, rallyauto, autocrossauto, kart of Dakar voertuig…….. meld u zich dan aan, graag zelfs!!!!

Wij zetten uw voertuig in de spotlights en verzekeren u van de nodige free publicity via onze mediakanalen, zoals ons autosportmagazine START ‘84, nieuwsbrieven en de sociale media Facebook en Instagram.

Graag zien wij uw reactie met belangstelling tegemoet, samen maken we er dan weer een mooi feestje van!!!


Met vriendelijke groet, Kind Regards, Mit Freundlichem Gruss,

Henk Tang - START Autosportmagazine

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
AIM MyChron Light Laptimer
Te koop; AIM My Chron Light Laptimer. Geheel compleet en werkend...zie foto's
Telefoon 0413 350911 of 0651 125928
» lees verder